Antena Meniu Search
x

Video Rachete și focuri de armă, la Odessa. Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: ”Direcția de tragere este spre port”

Echipa Observator este pe frontul din Odessa. Reporterul Laurenţiu Rădulescu a anunțat, într-o transmisiune live, că liniștea orașului aflat deja sub alertă de grad zero a fost tulburată de 4 sau 5 bubuituri puternice, cel mai probabil rachete, urmate de foarte multe focuri de armă. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 27.02.2022, 20:11

Vezi și

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: ”Situația este critică și a degenerat cu aproximativ 10 minute în urmă. S-a declanșat alarma antiaeriană, clopotele bisericilor au început să bată. S-au auzit 4 sau 5 rachete într-un timp foarte scurt și foarte multe focuri de armă. Direcția de tragere este spre portul din Odessa. 

Odessa este sub alertă de grad zero. Asta înseamnă un posibil atac imediat despre care militarii de aici au fost avertizați. Toată lumea trebuie să stea în locuințe, după ora 19. În momentul în care auzim astfel de alarme, trebuie să ne adăpostim în buncăre sau să stăm la sol”.

În timpul zilei, localnicii s-au pregătit pentru avansul trupelor ruse până la Odessa. Au ridicat baricade și au preparat cocktailuri molotov. ”Dacă le va fi sete, îi vom îmbăta noi", spune unul dintre localnici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Exclusiv Observator » Rachete și focuri de armă, la Odessa. Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: ”Direcția de tragere este spre port”