Antena Meniu Search
x

Video Cel puţin 24 de răniţi, după ce o pasarelă s-a prăbuşit în oraşul finlandez Espoo. Cele mai multe victime sunt copii

Incident grav în Filanda. Cel puţin 24 de persoane au fost rănite, după ce un pod pietonal s-a prăbuşit în oraşul Espoo. Cele mai multe victime sunt copii, precizează presa locală care citează echipajele de intervenţie. 

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 20:52

Vezi și

O pasarelă din apropierea unui şantier s-a prăbuşit, joi, în oraşul finlandez Espoo. În urma incidentului, aproximativ 27 de persoane au fost rănite, cele mai multe victime fiind copii, potrivit publicaţiei Helsingin Sanomat. Ulterior, salvatorii au revenit asupra bilanţului, confirmând că este vorba de 24 de victime.

Potrivit unui martor ocular, elevii săriseră pe pasarelă înainte ca aceasta să se prăbușească. Mulţi dintre răniţi făceau parte dintr-un grup de elevi de clasa a VIII-a de la școala elementară Kalasatamase, care se îndreptau către muzeul de artă Emma din Tapiola, a precizat Autoritatea din Helsinki care administează spitalele.

Victimele au fost transportate la patru spitale diferite: Husin Siltasairaala, Spitalul de copii Uusi, unitatea medicală Peijas și Jorvi. 

La fața locului se află mai multe unități ale serviciului de salvare. Poliția West Uusimaa desfășoară o anchetă tehnică în zonă. Președintele Sauli Niinistö și-a exprimat, de asemenea, regretul pentru incident pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 24 de răniţi, după ce o pasarelă s-a prăbuşit în oraşul finlandez Espoo. Cele mai multe victime sunt copii