Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clipe dramatice în Italia! 4 oameni au murit într-un grav accident feroviar, iar alţi 100 au fost răniţi

Bilanţul este, încă provizoriu şi poate creşte în orice clipă. 100 de călători au fost răniţi, dintre care 10 sunt în stare critică.

de Redactia Observator

la 25.01.2018 , 14:35

Bilanţul este, încă provizoriu şi poate creşte în orice clipă. 100 de călători au fost răniţi, dintre care 10 sunt în stare critică. Pentru moment nu există informaţii potrivit cărora printre victime s-ar afla şi cetăţeni români. În zonă însă locuiesc şi muncesc foarte mulţi conaţionali.

Ora locală 5.34 de minute. Panica se instaurează într-o localitate din apropiere de Milano. Un tren cu 6 vagoane deraiază în gara italiană Pioltello Limito. Sunt clipe de coşmar pentru sute de călători aflaţi în garnitură. 

28 de ambulanţe, 2 elicoptere şi zeci de membri ai echipajelor de intervenţie au fost trimise la faţa locului. Sunt zeci de oameni blocaţi în vagoanele rupte. 

Vezi și

Locomotiva şi primul vagon sunt singurele care au rămas pe şine. Prima ipoteză vorbeşte despre o defecţiune produsă la macaz. Ca să poată primi toate victimele, spitalele din localităţile apropiate şi-au amânat toate operaţiile pentru 24 de ore. 

În zonă locuiesc şi foarte mulţi români. Din fericire, până în acest moment, nu există informaţii potrivit cărora printre răniţi s-ar afla şi cetăţeni de-ai noştri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Clipe dramatice în Italia! 4 oameni au murit într-un grav accident feroviar, iar alţi 100 au fost răniţi