Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deşi au trecut de 60 de ani, starurile de la Hollywood au un corp de invidiat

Vârsta este doar un număr! Iar asta o demonstrează mari staruri de la Hollywood, care - deşi au trecut de 60 de ani - continuă să arate mai bine decât multe alte persoane care au jumătate din vârsta lor. Tocmai de aceea, figurează în topul celor mai sexy vedete din Cetatea Filmului.

de Redactia Observator

la 16.09.2020 , 11:40

  • Jane Seymour face balet, bea apă cu lămâie şi evită să mănânce seara.
  • Helen Mirren face sport 12 minute în fiecare zi şi evită excesele de orice fel.

La aproape cinci decenii de când a apărut în filmul cu James Bond, Jane Seymour continuă să facă furori. La 69 de ani este considerată cea mai sexy femeie de peste 60 de ani.

Ba mai mult, în urmă cu doi ani, actriţa a pozat pentru Playboy. Atunci şi-a deconspirat şi secretul tinereţii: stilul de viaţă sănătos. Şi la vârsta asta, Jane Seymour face balet, bea apă cu lămâie şi evită să mănânce seara.

Modelul pare să fie urmat şi de Susan Sarandon. Actriţa în vârstă de 73 de ani spune că are gene bune, însă nu fumează, face sport şi. râde mult.

Vezi și

În clasamentul celor mai sexy actriţe de peste 60 de ani este şi Jane Fonda. La 82 de ani, le face concurenţă tinerelor de pe catwalk. Aşa s-a întâmplat şi acum trei ani când starul american a urcat pe podiumul de la Săptămâna Modei din Paris.

Ca să fie mereu în formă, actriţa câştigătoare a două premii Oscar spune că ţine un regim alimentar sănătos din care nu lipsesc strugurii şi brânza. De curând, însă, Jane Fonda a admis că a recurs la ajutorul chirurgilor plasticieni.

Adepta unui stil de viaţă sănătos este şi Helen Mirren, care la 75 de ani are un corp de invidiat. Actriţa face sport 12 minute în fiecare zi şi evită excesele de orice fel.

Însă şi bărbaţii de la Hollywood sunt preocupaţi de aspectul lor. La 78 de ani, Harrison Ford recunoaşte că se menţine în formă având o viaţă foarte activă şi o dietă din care este exclusă carnea.

Iar Liam Neeson, în vârstă de 68 de ani, pe de altă parte, face jogging zi de zi, prin Central Park din New York. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Deşi au trecut de 60 de ani, starurile de la Hollywood au un corp de invidiat