Antena Meniu Search
x

A apărut Anişoara, românca dispărută în urmă cu o lună şi căutată în toată Italia. Este incredibil unde a fost găsită femeia! "O să meargă la un psiholog"

Anișoara Avram, românca în vârstă de 59 de ani dispărută în Italia, în urmă cu o lună, a fost găsită. 

Anișoara Avram, românca în vârstă de 59 de ani dispărută în Italia, în urmă cu o lună, a fost găsită. 

Anunţul a fost făcut chiar de fiica acesteia, Andreea.

"Am găsit-o! Era la Rimini, o persoană mi-a scris în privat că ar fi văzut-o pe mama, doar că nu era sigură sută la sută. Dar iată că era chiar ea, am găsit-o!", a anunţat fiica Anişoarei.

Andreea a declarat pentru rotalianul.com că mama ei a dormit în ultimele patru nopți la un centru de primire pentru persoane fără adăpost și că nu își amintește mare lucru din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună de zile.

"Nu își aminteste mai nimic înainte de nopțile astea, o să meargă mâine la un psiholog pentru un control de specialitate, vom vedea ce ne va spune", a mai spus Andreea.

Anișoara Avram, 59 de ani, originară din Fântânele, județul Suceava, a dispărut din Italia pe 24 martie 2018.

Anișoara lucra din 2004 ca îngrijitoare în Limbiate, provincia de Monza și Brianza, o localitate din apropierea orașului Milano. 

Băiatul Anișoarei, Andrei, este și el în Italia, iar Andreea, fiica ei, trăiește la Londra.  Anișoara i-a trimis fiicei ei un ultim mesaj în dimineața dispariției, apoi telefonul s-a închis, iar Anișoara Avram a dispărut.

Foarte important, după dispariţia femeii, pe pagina acesteia de Facebook au apărut tot felul de mesaje ciudate, postări distribuite de o altă persoană cu mesaje precum: „Ai grijă pe cine ajuți. S-ar putea să te arzi!”, „Oamenii nu sunt ce par a fi!”, „La un om cu cât îi faci mai mult bine, cu atât îți face mai mult rău!”. 

Anișoara Avram a fost găsită ieri, la Rimini, în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » A apărut Anişoara, românca dispărută în urmă cu o lună şi căutată în toată Italia. Este incredibil unde a fost găsită femeia! "O să meargă la un psiholog"