Antena Meniu Search
x

Un video in care ar fi surprins impactul dintre un OZN si meteoritul care a lovit Rusia face furori pe Internet

Un video postat recent pe internet reaprinde dezbaterea asupra meteoritului care a lovit sudul Rusiei acum doua saptamani.

Vezi și

Imaginile surprind, potrivit unora, momentul in care un Obiect Zburator Neidentificat loveste roca venita din spatiu, salvand astfel omenirea de la un dezastru.

In ochii pasionatilor, este dovada ca o interventie extra pamanteana a salvat Rusia de la dezastru. In imagini se vede cum un obiect greu de identificat pare sa se intersecteze cu meteoritul si il sparge in bucati. Postat recent pe internet, videoul provoaca dezbateri aprinse. OZN sau racheta trasa de armata rusa, cert este insa un lucru. Daca gigantica roca venita din spatiu nu s-ar fi spart in atmosfera, urmarile ar fi fost dezastruoase.

1.200 de oameni au fost raniti dupa ce ploaia de foc a lovit zona muntilor Urali.Traduse in bani, pagubele sunt estimate la 25 de milioane de euro. Ghinionul unora s-ar putea insa transforma in norocul altora. Mai exact, cei care au gasit bucati din meteorit si le vand pe bani grei. Pretul unei astfel de bucati de meteorit poate ajunge si la 8 sute de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Un video in care ar fi surprins impactul dintre un OZN si meteoritul care a lovit Rusia face furori pe Internet