Antena Meniu Search
x

A crezut că iubitul ei are o aventură, aşa că s-a decis să se răzbune într-un mod extrem de crud. Riscă 20 de ani de închisoare

Un judecător din Arizona a stabilit o cauţiune de 750.000 de dolari pentru o americancă ce a crezut că iubitul ei are o aventură, aşa că s-a decis să se răzbune într-un mod extrem de crud.

Delia Mary Flores, 53 de ani, l-a împuşcat cu trei focuri, în organele genitale, pe iubitul ei, pe care îl bănuia că o înşeală. Cei doi locuiau de un an împreună, cunoscându-se în urmă cu doi ani. Bărbatul dormea sâmbătă seara într-un balansoar şi a povestit că a crezut, când s-a trezit, că aude pocnituri de artificii. 

"Apoi am simţit o durere cruntă între picioare şi am realizat ce se întâmplă când am văzut-o cu un pistol în mână." Femeia a sunat la 911 şi le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum de a fost împuşca tiubitul ei.

Ulterior a recunoscut fapta şi a dezvăluit că îl bănuia de infidelitate. Bărbatul va supravieţui rănilor, în vreme ce femeia e acuzată de tentativă de omor de gradul 1 şi atac cu armă mortală, riscând cel puţin 20 de ani de închisoare. Mai ales că are circumstanţe agravante, pentru că l-a atacat pe iubit când acesta dormea, fără vreo ceartă prealabilă, ceea ce, a spus judecătorulc are i-a stabilit cauţiunea, denotă faptul că a plănuit să îl împuşte, nu a fost un act neprevăzut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » A crezut că iubitul ei are o aventură, aşa că s-a decis să se răzbune într-un mod extrem de crud. Riscă 20 de ani de închisoare