Antena Meniu Search
x

A fost prins un berbec care nu a fost tuns de șase ani!

Un cuplu de fermieri din Tasmania a capturat un berbec sălbăticit care nu mai fusese tuns de şase ani. Cei doi intenţionează să-l tundă săptămâna aceasta, estimând că lâna acestuia cântăreşte peste 20 de kilograme

Un cuplu de fermieri din Tasmania a capturat un berbec sălbăticit care nu mai fusese tuns de şase ani. Cei doi intenţionează să-l tundă săptămâna aceasta, estimând că lâna acestuia cântăreşte peste 20 de kilograme, informează Jurnalul Național

 Berbecul, botezat Shaun, au fost găsit duminică. Între timp s-a aflat că Shaun a aparţinut unei ferme din zonă, însă reuşise să fugă cu şase ani în urmă. Peter Hazel, cel care a fugărit şi prins berbecul, spune că acesta nu i-a dat mari bătăi de cap, mişcările lui fiind încetinite de lâna foarte abundentă şi grea.

În plus, lâna acoperea şi ochii animalului."Este cea mai grea oaie pe care a trebuit să o ridic vreodată", a declarat soţia lui Peter, Netty Hazell.

Cei doi spun că berbecul a avut mult noroc dacă a putut supravieţui şase ani în sălbăticie. Chiar dacă nu sunt animale sălbatice în zonă care să îl vâneze, acesta ar fi putut muri de la insolaţie sau de la o infecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » A fost prins un berbec care nu a fost tuns de șase ani!