Antena Meniu Search
x

Video A început Carnavalul de la Köln: sute de mii de persoane s-au adunat pe străzi. Caricaturi ai liderilor mondiali au defilat prin centrul oraşului

S-a dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri stradale din lume! Sute de mii de petrecăreți din Germania au sărbătorit Carnavalul de la Köln. 

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 09:14

Vezi și

Cei dornici de distracţie şi-au pus pe ei costumele colorate şi s-au alăturat paradelor. Școlile au fost închise în multe regiuni din vest, astfel încât copiii să se poată participa la festivităţi. Peste 20 de caricaturi, inclusiv cele care îi înfățișează pe lideri mondiali, au defilat prin orașul din vestul Germaniei.

Unul îl înfățișa pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski care ţinea în mână o cască cu simbolul NATO. Carnavalul din Koln, Germania, se ţine în fiecare an şi se vrea a fi o replică a celebrului carnaval de la Rio. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » A început Carnavalul de la Köln: sute de mii de persoane s-au adunat pe străzi. Caricaturi ai liderilor mondiali au defilat prin centrul oraşului