Antena Meniu Search
x

Galerie foto A murit Bo, câinele familiei Obama. Barack Obama: ”A fost exact ce aveam nevoie și mai mult decât ne așteptam vreodată”

Câinele familiei Obama, Bo, a murit. Anunțul a fost făcut de fostul președinte Barack Obama, care a postat pe Facebook un mesaj de rămas bun pentru îndrăgitul animal.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.05.2021, 15:29

Vezi și

”Astăzi familia noastră a pierdut un prieten adevărat și un însoțitor loial. Timp de mai bine de un deceniu, Bo a fost o prezență constantă, blândă în viața noastră, fericită să ne vadă în zilele noastre bune, în zilele noastre rele și în fiecare zi între ele. A tolerat toată agitația care a venit cu faptul că a fost la Casa Albă, a avut un lătrat puternic, însă niciodată nu a mușcat, îi plăcea să sară în piscină vara, era extrem de calm cu copiii, trăia pentru resturile de la masa de cină și avea un păr grozav. A fost exact ce aveam nevoie și mai mult decât ne așteptam vreodată. Ne va lipsi enorm”, a scris Barack Obama, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bo avea 13 ani și era bolnav de cancer

Și Michelle Obama a postat un mesaj pe Instagram în care deplânge pierderea uriașă pentru familie.

"Această după-amiază a fost una dificilă pentru familia noastră. Ne-am luat rămas bun de la cel mai bun prieten al nostru - câinele nostru, Bo - după o luptă cu cancerul", a scris doamna Obama, în vârstă de 57 de ani, pe Instagram. 

”În timpul campaniei din 2008, le-am promis fiicelor noastre că le vom lua un cățeluș după alegeri. În acel moment, Bo trebuia să fie un tovarăș pentru fete. Nu aveam idee cât de mult va însemna pentru noi toți. Timp de mai bine de un deceniu, Bo a fost o prezență constantă și reconfortantă în viața noastră”, a adăugat ea. 

”Anul trecut, în pandemie, Bo a fost cel mai fericit. Toți oamenii lui erau din nou sub un singur acoperiș”, a mai scris Michelle Obama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » A murit Bo, câinele familiei Obama. Barack Obama: ”A fost exact ce aveam nevoie și mai mult decât ne așteptam vreodată”