Antena Meniu Search
x

A murit George Michael. Cântărețul britanic de 53 de ani s-a stins la reședința sa. ”E o moarte inexplicabilă, dar nu suspectă”, spune poliția

Cântărețul George Michael a murit în ziua de Crăciun, la vârsta de 53 de ani. ”A murit în liniște, la reședința sa”, au spus rudele artistului, fără să precizeze însă mai multe detalii. Și polițiștii spun că e o moarte inexplicabilă, dar nu e suspectă.

Cântărețul George Michael s-a stins în ziua de Crăciun, la vârsta de 53 de ani. ”A murit în liniște, la reședința sa”, au spus rudele artistului, fără să precizeze însă mai multe detalii. Și polițiștii spun că e o moarte inexplicabilă, dar nu e suspectă.

Moartea lui George Michael a fost anunțată în seara de Crăciun, de către postul BBC. Imediat, știrea a fost preluată de presa de pe toată planeta. Era o veste de necrezut, George Michael murise, în somn.

Cel care a confirmat, pentru BBC, a fost publicistul lui George Michael. El a făcut public și un comunicat al familiel.

Pe acelaşi subiect

”Cu mare durere confirmăm că fiul nostru drag, frate și prieten, George a încetat din viață în pace, la reședința sa, în perioada Crăciunului.

Familia cere respectarea intimității în acest moment dificil și emoțional. Nu vor mai fi alte comentarii, pentru moment”

Ulterior, a venit și poliția cu precizări și a spus că ambulanța a intervenit la proprietarea lui George Michael din Goring, Oxfordshire, ieri, la ora 13.42 (ora 15:42, ora României).

Poliția a dat publicității și poziția sa, într-un comunicat, în care anunță că moartea e inexplicabilă, dar nu suspectă.

”Poliția din Thames Valley a fost apelată să intervină la o proprietate din Goring-on-Thames, cu puțin înainte de ora 14.00, în ziua de Crăciun. Din păcate, un bărbat de 53 de ani a fost confirmat mort în acel loc. În acest moment, moartea e tratată ca inexplicabilă, dar nu suspectă. O autopsie urmează să fie efectuată. Poliția din Thames Valley nu va mai oferi alte informații până la efectuarea necropsiei.”

Familia lui George Michael a refuzat să dea și alte detalii despre moartea artistului. A intervenit în schimb Michael Lippman, fost manager al lui George Michael. Potrivit lui Lippman, artistul ar fi murit de insuficiență cardiacă.

Problemele de sănătate ale lui George Michael

Starea de sănătate a cântărețului s-a agravat alarmant în 2011  și a fost la un pas de moarte, din cauza unei pneumonii.

Atunci, fost tratat într-un spital din Viena. Medicii i-au făcut traheotomie, pentru a-i ține deschise căile respiratorii, iar, pentru o perioadă, el a fost fără cunoștință.

În acest an, ultima dată când a fost văzut George Michael în public a fost în septembrie, când i-a fost făcută și o fotografie. Deși a fost făcută noaptea și nu e clară, poza arată, totuși, un George Michael serios schimbat.

Și totusi, cântărețul avea planuri de viitor. La începutul acestei luni, a fost făcut public anunțul că producătorul și compozitorul Naughty Boy lucrează împreună cu George Michael la un nou album.

Iar anul viitor George Michael urma să lanseze un documentar, intitulat ”Freedom”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » A murit George Michael. Cântărețul britanic de 53 de ani s-a stins la reședința sa. ”E o moarte inexplicabilă, dar nu suspectă”, spune poliția