Antena Meniu Search
x

Detalii șocante despre dubla-crimă din Sibiu: un individ și-ar fi omorât și aruncat în fântână fiica de 14 ani pentru că își apăra mama, și ea ucisă (UPDATE)

Poliţiştii din Sibiu se confruntă cu un caz sinistru, în localitatea sibiană Şura Mare. Un individ şi-ar fi ucis soţia de 36 de ani şi fata de 14 ani şi le-a aruncat cadavrele în fântână. Apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Poliţiştii din Sibiu se confruntă cu un caz sinistru, în localitatea sibiană Şura Mare. Un individ şi-ar fi ucis soţia de 36 de ani şi fata de 14 ani şi le-a aruncat cadavrele în fântână. Apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Detalii șocante apar despre dubla-crimă din localitatea sibiană Șura Mare, unde o fată de 14 ani și mama sa, de 36 de ani, au fost găsite moarte într-o fântână. Prinicipalul suspect e chiar tatăl fetei și soțul femeii ucise.

Apropiații spun că bărbatul era în divorț și că se certau frecvent. S-ar fi certat furtunos și în seara de Ajun. Potrivit cunoscuților cuplului, individul de 43 de ani o acuza pe soție că are un amant. În scandal, fiica i-a luat apărarea mamei.

Pe acelaşi subiect

Dimineață, fiul de 18 ani al cupluilui și-a văzut tatăl în ștreang. Bărbatul avea de gând să se sinucidă. Adolescentul ar fi tăiat funia, dar bărbatul era deja în stare foarte gravă. A fost dus la Spitalul Județean din Sibiu în comă.

Băiatul spune că a rămas singur acasă și nu știa unde sunt sora și mama. Timp de câteva ore, a sunat la rude, încercând să dea de urma lor. Abia seara, un apropiat al familiei a făcut descoperirea macabră: cadavrele mamei și al fetei erau aruncate în fânână.

Localnicii spun că, foarte probabil, bărbatul, într-un moment de furie, și-a ucis nevasta. Și și-ar fi ucis și fiica cea mică, pentru ar fi ținut partea mamei, în timpul scandalului. Le-ar fi aruncat cadavrele în fântână, iar, apoi, a vrut și el să se sinucidă.

Echipa de anchetatori sibieni urmează să facă lumină în acest caz sinistru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Detalii șocante despre dubla-crimă din Sibiu: un individ și-ar fi omorât și aruncat în fântână fiica de 14 ani pentru că își apăra mama, și ea ucisă (UPDATE)