Antena Meniu Search
x

A murit fiul cântăreţului Nick Cave. Este al doilea copil pe care australianul îl pierde în ultimii 7 ani

Cântăreţul australian Nick Cave mai pierde un fiu, după ce în 2015 un alt băiat al său, Arthur, a murit la 15 ani. Jethro Lazenby a murit, luni, la vârsta de 31 de ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.05.2022, 11:42

Vestea a fost confirmată într-o declarație pentru NME de către solistul trupei Bad Seeds: „Cu multă tristețe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători dacă am avea intimitate în acest moment".

Cântăreţul a pierdut doi copii în ultimii şapte ani

Fiul cântărețului, model cunoscut și sub numele de Jethro Cave, fusese închis la începutul acestui an în urma unei agresiuni asupra mamei sale, Beau Lazenby, în Melbourne.

Cave și-a mai pierdut un fiu, Arthur, în 2015, după ce acesta a căzut de pe o stâncă din Brighton. Avea 15 ani.

Jethro Lazenby s-a născut în Melbourne în 1991 și a aflat că Nick Cave era tatăl său abia la vârsta de opt ani. A început să activeze în modeling și a avut roluri de actor în filmul Corroboree din 2007 și în 2011 Mica prințesă, unde a a jucat rolul lui Isabelle Huppert. Înainte el lucrase ca fotograf.

A fost eliberat pe cauțiune de la Melbourne Remand Centre joia trecută, 5 mai, după ce un magistrat i-a spus că trebuie să se supună unui tratament pentru abuz de substanțe și să evite contactul cu mama sa în următorii doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » A murit fiul cântăreţului Nick Cave. Este al doilea copil pe care australianul îl pierde în ultimii 7 ani