Antena Meniu Search
x

A murit Ionel, un român din Italia care a refuzat să se interneze pentru a nu-și abandona câinele. Se temea ca Aron să nu ajungă într-un adăpost

Ionel, un român fără adăpost din Ostia, a murit la spital, după ce a fost găsit inconștient de voluntarii de la Crucea Roșie. Bărbatul de 45 de ani avea probleme de sănătate care necesitau spitalizare, dar nu a vrut să-și abandoneze câinele, un husky de 4 ani, într-un adăpost, potrivit  La Repubblica.

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 16:43

Ionel și prietenul său, Aron
Ionel și prietenul său, Aron - La Repubblica

Ionel avea 45 de ani și locuia într-o rulotă abandonată împreună cu câinele său, Aron, un husky cu microcip și vaccinat. Bărbtul era grav bolnav, iar problemele sale de sănătate necesitau spitalizarea, însă a refuzat apelurile medicilor, după ce a auzit că trebuie să-și abandoneze prietenul patruped într-un adăpost pentru câinii fără stăpân. 

Între timp, starea sa de sănătate s-a agravat. Pe lângă durerile cronice de la picioare, românul avea și o afecțiune la stomac. Pentru că durerile au devenit insuportabile, până la urmă, bărbatul a fost nevoit să facă ceea ce l-a durut cel mai tare: să-l predea pe Aron îngrijitorilor de la adăpostul pentru câini.

Ionel a petrecut cinci zile în spital și părea că starea sa de sănătate se îmbunătățește. Însă, pe 14 februarie, românul a murit fără să-și mai poată revedea prietenul patruped. Voluntarii de la Crucea Roșie, care îl vizitau des, l-au găsit inconștient când i-au dus mâncare și niște haine. Au chemat ambulanța, dar medicii nu l-au mai putut salva. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » A murit Ionel, un român din Italia care a refuzat să se interneze pentru a nu-și abandona câinele. Se temea ca Aron să nu ajungă într-un adăpost