Antena Meniu Search
x

A spart de şase ori un magazin fără să lase vreo urmă!

Un hoţ a reuşit să le scoată peri albi poliţiştilor din Marea Britanie. A spart de şase ori acelaşi magazin fără să lase vreun indiciu în urmă. Mai mult, proprietarii şi anchetatorii nici măcar nu ştiau pe unde intră în magazin. După câteva săptămâni de frustrare au aflat secretul hoţului. Un tunel uitat de toţi.

Vezi și

După ce au fost jefuiţi de şase ori în tot atâtea săptămâni, angajaţii organizaţiei caritabile au început să creadă în fantome.

Hoţii nu s-au atins de obiectele de mobilier recondiţionate pe care le vindea organizaţia. Au luat în schimb ţevile de la instalaţia de apă şi cablurile electrice. Aşa că după fiecare jaf magazinul a rămas fără curent şi fără apă.

Disperaţi angajaţii au cerut ajutorul poliţiştilor, care au reuşit în cele din urmă să afle secretul hoţilor fantomă.

Tunelul abandonat face legătura între magazin şi o fabrică părăsită, din apropiere. Dar pentru că nu l-au mai folosit de zeci de ani, proprietarii au uitat pur şi simplu de el.

Organizaţia a blocat tunelul pentru a preveni alte jafuri. Între timp, oamenii legii au arestat deja un suspect. Nu ştiu deocamdată dacă omul a avut complici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » A spart de şase ori un magazin fără să lase vreo urmă!