Antena Meniu Search
x

A stropit-o cu alcool şi i-a dat foc. Tânăra de 22 de ani a ars de vie (VIDEO, FOTO)

Supărat că în urmă cu o săptămână logodnica lui a decis să se despartă de el, un bărbat de 27 de ani a pus la cale o crimă oribilă. A urmărit-o pe fată, a oprit-o în trafic, a stropit-o cu alcool şi i-a dat foc.

Supărat că în urmă cu o săptămână logodnica lui a decis să se despartă de el, un bărbat de 27 de ani a pus la cale o crimă oribilă. A urmărit-o pe fată, a oprit-o în trafic, a stropit-o cu alcool şi i-a dat foc.

După doi ani de relaţie, Sara Di Pietrantonio (22 de ani) a decis să se despartă de logodnicul ei, Vincenzo Paduano, un fost agent de securitate de 27 de ani. 

Cum a plănuit logodnicul crima

În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânăra studentă a decis să meargă într-un club cu o prietenă. La întoarcere, după ce şi-a condus prietena acasă, fata i-a trimis mamei ei un mesaj în care îi scria că vine acasă. După ce şi-a dat seama că fata ei întârzie, femeia a plecat în căutarea acesteia. Pe un drum, ea a găsit o maşină arsă, iar corpul fetei era, de asemenea, carbonizat pe jumătate.

Poliţiştii au descoperit ulterior că Vincenzo Paduano şi-a urmărit fosta iubită, iar când aceasta se întorcea spre casă, cu maşina, a obligat-o să oprească pe dreapta, apoi a stropit vehiculul şi pe tânără cu alcool şi le-a dat foc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La sosirea mamei ei, cadavrul carbonizat al fetei era la 500 de metri de maşină.

"Nu am văzut o crimă atât de atroce"

Un oficial din poliţie, Luigi Silipo, a declarat că, în 25 de ani de investigaţii, nu a “văzut o crimă atât de atroce".

Autorităţile au anunţat că în cazul în care cineva ar fi oprit să-i sară în ajutor fetei, aceasta ar mai fi fost în viaţă.

"Dacă cineva s-ar fi oprit pe acel drum, Sara nu ar fi murit", a declarat procurorul Maria Monteleone, în timp ce Luigi Silipo a adăugat: "Este nevoie de curaj din partea cetăţenilor, din partea celor care văd că altcineva este în pericol. Un telefon la 113 este gratis. Atunci când vezi lucruri ciudate, trebuie să chemi poliţia'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A stropit-o cu alcool şi i-a dat foc. Tânăra de 22 de ani a ars de vie (VIDEO, FOTO)