Antena Meniu Search
x

Doi copii de 3 ani, veri primari, mama unuia dintre ei şi bunica lor au murit pe loc. Maşina lor, oprită la semafor, a fost izbită în plin de un TIR

Doi copii de 3 ani, veri primari, mama unuia dintre ei şi bunica lor au murit pe loc. Maşina lor, oprită la semafor, a fost izbită în plin de un TIR. Camionul de mare tonaj transporta pe o platformă un escavator şi nu a frânat la timp.

Doi copii de 3 ani, veri primari, mama unuia dintre ei şi bunica lor au murit pe loc. Maşina lor, oprită la semafor, a fost izbită în plin de un TIR. Camionul de mare tonaj transporta pe o platformă un escavator şi nu a frânat la timp, intrând într-o coloană de 5 autoturisme care aşteptau la semafor să se facă verde.

Accidentul teribil a avut loc marţi la prânz în Belgia, pe E34, la Maldegem. Prima maşină lovită de camion era ocupată de o şoferiţă de 30 de ani, mama ei de 60 de ani, fiul ei de 3 ani şi fiica de 3 ani a fratelui, toţi cei patru pasageri fiind ucişi pe loc.

Alte două persoane din maşinile din faţă au fost rănite, şi transportate la spital, dar viaţa nu le e pusă în pericol. 

Camionul era condus de un tânăr de 27 de ani din Lokeren, acesta fiind testat pentru alcool şi droguri, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. 

Şoferul a fost arestat şi acuzat de omor din culpă, cu circumstanţe agravante, de asemenea de conducere periculoasă şi nerespectarea semnului stop de la semafor. El nu a putut oferi nicio explicaţie pentru faptul că a lovit în plin coloana de maşini oprită la semafor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Doi copii de 3 ani, veri primari, mama unuia dintre ei şi bunica lor au murit pe loc. Maşina lor, oprită la semafor, a fost izbită în plin de un TIR