Antena Meniu Search
x

Tragedie de proporţii în Peru! 48 de oameni au murit, după ce un autocar a căzut într-o prăpastie în urma impactului cu un alt autovehicul

Tragedie de proporţii în Peru. Cel puţin 36 de oameni şi-au pierdut viaţa, după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, la nord de capitală.

Vezi și

Tragedie de proporţii în Peru. Cel puţin 36 de oameni şi-au pierdut viaţa, după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, la nord de capitală. Medicii se tem că bilanţul morţilor ar putea creşte.

Update ora 09:00 - Bilanțul morților a ajuns la 48 de persoane, după ce un autocar a căzut de pe o faleză, la nord de Lima, anunță CNN.

Conform anunţului Ministerului de Interne, victimele au fost găzite în autobuz, în Oceanul Pacific şi pe plaja stâncoasă pe care s-a prăbuşit autobuzul.

Şase persoane au supravieţuit impactului şi au fost transportate de urgenţă la spital.

Pe acelaşi subiect

Autocarul, cu peste 40 de persoane la bord, călătorea de la Lima către oraşul Huacho, la nord de capitală. Cursa, însă, a fost întreruptă pe una dintre cele mai periculoase şosele din Peru, cunoscută şi sub numele de „Întorsătura diavolului". Potrivit autorităţilor, autocarul a intrat în coliziune cu un alt vehicul, iar în urma impactului a ieşit de pe carosabil şi s-a prăbuşit de la 100 de metri înălţime. 

Îndurerate şi în stare de şoc, rudele victimelor au sosit la locul accidentului imediat după aflarea veştii. 

Un elicopter şi mai multe echipe de salvare s-au deplasat la locul tragediei. Pentru majoritatea victimelor însă, paramedicii nu au mai putut face nimic. 

Preşedintele din Peru, Pedro Pablo Kuczynski, a transmis condoleanţe familiilor şi a declarat că întreaga ţară suferă în urma tragediei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tragedie de proporţii în Peru! 48 de oameni au murit, după ce un autocar a căzut într-o prăpastie în urma impactului cu un alt autovehicul