Antena Meniu Search
x

Accident BIZAR! Un sportiv care se antrena NUD, accidentat mortal

O serie de antrenamente s-a încheiat prost pentru un amator de fitness. Bărbatul, aflat doar în costumul lui Adam, a avut parte de o soartă pe cât de crudă, pe atât de predispusă spre celebritate.

O serie de antrenamente s-a încheiat prost pentru un amator de fitness. Bărbatul, aflat doar în costumul lui Adam, a avut parte de o soartă pe cât de crudă, pe atât de predispusă spre celebritate. Fie ea și negativă...

Presa este plină de relatări ale unor accidente, care mai de care mai bizare, însă acesta tinde să iasă din tipare. Un bărbat care se antrena în mijlocul drumului, dezbrăcat, a fost accidentat de un autovehicul în jurul orei locale 4 dimineața în orașul american Portland.

Accidentul a fost raportat la linia de urgență de mai mulți martori oculari. Unul dintre acești suține că victima se oprise în mijlocul șoselei unde efectua flotări în momentul în care a fost lovit de o mașină. Bărbatul a fost găsit decedat de polițiștii care s-au deplasat la locul accidentului.

Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă rămâne să se dovedească în ce situație se afla victima, a cărei identitate nu a fost încă divulgată presei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Accident BIZAR! Un sportiv care se antrena NUD, accidentat mortal