Antena Meniu Search
x

Trei muncitori au murit într-o carieră de calcar, după ce un mal de piatră s-a prăbuşit peste ei şi i-a strivit

Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa, luni seară, după ce un mal de piatră s-a prăbuţit peste ei, într-o carieră de calcar din raionul Criulenu, Republica Moldova.

Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa, luni seară, după ce un mal de piatră s-a prăbuţit peste ei, într-o carieră de calcar din raionul Criulenu, Republica Moldova. În urma tragicului accident, premierul Pavel Filip a convocat o şedinţă de urgenţă la Guvern şi a dispus efectuarea unor controale la toate minele din ţară, scrie Deschide.md.

Accidentul a avut loc într-o carieră de calcar din satul Paşcani, raionul Criuleni. Potrivit poliţiei, soţiile a trei muncitori de la cariera de calcar au alertat autorităţile, după ce au văzut că bărbaţii nu se întorc acasă de la muncă.

Echipajele de intervenţie care au ajuns la faţa locului i-au găsit decedaţi pe doi dintre muncitori, în timp ce al treilea a murit în drum spre spital, după ce un mal de piatră s-a prăbuşit peste ei.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Trei muncitori au murit într-o carieră de calcar, după ce un mal de piatră s-a prăbuşit peste ei şi i-a strivit