Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acuzaţiile de omor prin imprudenţă împotriva lui Alec Baldwin, respinse de judecător. Actorul a izbucnit în plâns

Final neaşteptat în procesul lui Alec Baldwin în care a fost acuzat de omor prin imprudenţă. Judecătorul a respins cazul pe motiv că statul nu a oferit anumite dovezi care ar fi fost favorabile actorului. Mai exact, avocaţii lui Baldwin au spus că nu ştiau că un bărbat a livrat anchetatorilor o cutie de muniţie despre care se presupune că ar avea legătură cu cazul. Decizia a pus capăt definitiv procesului de omor, iar, la auzul veştii, actorul a izbucnit în lacrimi.  

de Redactia Observator

la 13.07.2024 , 11:06

Procesul pentru omor involuntar al lui Alec Baldwin s-a încheiat vineri, după ce un judecător din New Mexico a respins cazul împotriva actorului şi a constatat că statul a reţinut în mod necorespunzător probe legate de modul în care muniţiile reale au ajuns pe platoul de filmare în care cineasta Halyna. Hutchins a fost împuşcată mortal, precizează The Guardian.

Final neaşteptat în cazul lui Alec Baldwin

La doar câteva zile după începerea procedurilor din sala de judecată, judecătorul Mary Marlowe Sommer a decis în favoarea apărării şi a fost de acord ca acuzaţiile împotriva lui Baldwin să fie retrase, constatând că statul a ascuns dovezi care ar fi fost favorabile actorului. Decizia pune capăt procesului de omor involuntar împotriva lui Baldwin.

Vezi și

Avocaţii lui Baldwin au depus o moţiune de respingere a cazului, argumentând că anchetatorii nu au împărtăşit în mod corespunzător cu apărarea faptul că un bărbat a livrat anchetatorilor o cutie de muniţie care se presupune că avea legătură cu cazul.

Pe acelaşi subiect

„Reţinerea de către stat a informaţiilor a fost intenţionată şi deliberată”, a spus Sommer. „Nu există nicio modalitate ca instanţa să îndrepte această greşeală”, a adăugat ea.

Actorul a izbucnit în plâns la auzirea veştii

Vestea a fost primită cu uşurare din partea lui Baldwin, în vârstă de 66 de ani, care a părut să plângă şi şi-a îmbrăţişat avocaţii şi soţia, în timp ce judecătorul a emis hotărârea. Baldwin a părăsit rapid instanţa, fără a face o declaraţie presei.

În octombrie 2021, la o fermă din New Mexico (sud-vest) unde se filma westernul "Rust", starul a mânuit un pistol care trebuia să fie încărcat cu gloanţe oarbe, dar care a tras muniţie reală, omorând-o pe directoarea de imagine şi rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Acuzaţiile de omor prin imprudenţă împotriva lui Alec Baldwin, respinse de judecător. Actorul a izbucnit în plâns