Antena Meniu Search
x

Un afgan a înjunghiat 10 oameni, în Lyon. Un tânăr de 19 ani a murit

Atac cu armă albă într-o suburbie a oraşului Lyon. Un om a fost ucis, iar alte nouă persoane au fost rănite după ce un refugiat afgan înarmat cu o ţepuşă pentru grătar şi un cuţit s-a năpustit asupra persoanelor care aşteptau într-o staţie de autobuz.

de Redactia Observator

la 01.09.2019, 10:48

Vezi și

Atac cu armă albă într-o suburbie a oraşului Lyon. Un om a fost ucis, iar alte nouă persoane au fost rănite după ce un refugiat afgan înarmat cu o ţepuşă pentru grătar şi un cuţit s-a năpustit asupra persoanelor care aşteptau într-o staţie de autobuz. Bărbatul a fost imobilizat de martori şi de paznici în momentul în care a încercat să îşi continue atacul la o gură de metrou din apropiere. Suspectul se află acum în custodia poliţiei, care încearcă să afle motivaţia din spatele acestui gest. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional.

Scenele de groază s-au petrecut cu puţin timp înainte de ora locală 17, când un grup numeros de oameni aştepta în staţia de autobuz. Fără vreun avertisment, bărbatul de 33 de ani din Afganistan a început să lovească persoanele din zonă cu o ţepuşă pentru grătare şi un cuţit.

O parte a trecătorilor a încercat să intervină şi l-a pus pe fugă pe atacator care s-a îndreptat către gura de metrou din apropiere.

În urma sa, mai multe persoane zăceau în bălţi de sânge. În cele din urmă, individul, care încerca să obţină azil în Franţa, a fost imobilizat şi predat poliţiei.

La scurt timp, la locul tragediei a ajuns şi edilul din Lyon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victima bărbatului este un tânăr francez de 19 ani, care era în drum spre un festival de muzică. Medicii au transmis că starea a trei dintre cei nouă oameni răniţi este în continuare gravă.

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă atacatorul cunoştea victima şi să stabilească motivaţia din spatele agresiunii. Iniţial s-a zvonit că un al doilea suspect ar fi luat parte la atac si ar fi fugit, dar informaţia s-a dovedit a fi falsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un afgan a înjunghiat 10 oameni, în Lyon. Un tânăr de 19 ani a murit