Antena Meniu Search
x

Video Alarmă la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a are COVID: de la cine ar fi putut lua virusul

Alarmă la Casa Regală Britanică în anul Jubileului de Platină: Regina Elisabeta a II-a are COVID. Testul i-a ieşit pozitiv la doar câteva zile după o întâlnire cu Prinţul Charles, care este şi el infectat. Suverana în vârstă de 95 de ani ar avea simptome similare unei răceli şi îşi va îndeplini sarcinile uşoare de la Castelul Windsor.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 20:04

Vezi și

La ultima apariţie publică, Regina a fost zâmbitoare şi pusă pe glume, deşi a recunoscut că are probleme cu deplasarea. Anunţul făcut azi de Palatul Buckingham îngrijorează şi mai mult: suverana, care face parte din categoria de vârstă cea mai vulnerabilă, are coronavirus! "Majestatea sa prezintă simptome uşoare asemănătoare răcelii, dar se aşteaptă să continue îndatoririle uşoare la Windsor în următoarea săptămână", se arată în comunicatul remis de Palatul Buckingham.

Mâine, 21 februarie, premierul Boris Johnson ar putea anunţa ridicarea majorităţii restricţiilor COVID

Nu este exclus ca cel care a infectat-o pe Regină să fie chiar fiul cel mare, Charles. Cei doi s-au întâlnit la Windsor cu doar două zile înainte ca prinţul de Wales să fie testat pozitiv pentru a doua oară. În urmă cu mai puţin de o săptămână, şi consoarta acestuia, Camilla, a fost identificată cu coronavirus. Toţi trei au schema de vaccinare completă, inclusiv dozele "booster".

La începutul acestei luni, Regina a marcat 70 de ani de domnie printr-o recepţie. A fost primul eveniment major din ultimele trei luni, după ce în noiembrie şi-a luxat spatele, iar medicii i-au sugerat să ia o pauză. Iar în octombrie, Regina şi-a anulat o călătorie în Irlanda de Nord din motive medicale şi a fost supusă mai multor investigaţii la spital. A revenit la datorie cinci zile mai târziu. Mâine, 21 februarie, premierul Boris Johnson ar putea anunţa ridicarea majorităţii restricţiilor COVID, iar persoanele infectate nu vor mai fi obligate să se autoizoleze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Alarmă la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a are COVID: de la cine ar fi putut lua virusul