Antena Meniu Search
x

Galerie foto Alec Baldwin, în lacrimi după ce a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine: "De ce mi-aţi dat un pistol real?". Mărturii de la faţa locului

Actorul Alec Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine al peliculei "Rust", şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza, după un accident cu o armă de recuzită, pe platourile de filmare. Potrivit unui martor, actorul ar fi tras un singur glonţ, care a străpuns-o întâi pe femeie şi l-a rănit, apoi, pe bărbat.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 16:08

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit, după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, pe un platou de filmare din New Mexico. Poliția a anunțat că actorul a descărcat pistolul în timpul filmărilor pentru western-ul "Rust", a cărui acțiune se petrece în secolul al XIX-lea. Femeia ucisă se numește Halyna Hutchins (42 de ani) și lucra ca director de imagine, iar bărbatul rănit este Joel Souza (48 de ani), regizorul filmului.

Martor: Alec Baldwin a tras un singur glonţ

Potrivit tabloidului Showbiz411, Alec Baldwin a tras un singur glonţ, pe platourile de filmare ale filmului “Rust”, care a ucis-o pe Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza. Un martor ocular a povestit că femeia a fost lovită în plin, iar glonţul a ieşit pe partea cealaltă, oprindu-se în clavicula bărbatului rănit. Imediat, filmările au fost oprite, iar locul a fost împânzit de ambulanţe şi elicoptere cu paramedici. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital, însă din nefericire Halyna Hutchins nu a supravieţuit drumului.

Reacţia lui Alec Baldwin după incidentul mortal

Pe acelaşi subiect

Potrivit ziarului local Santa Fe New Mexican, Alec Baldwin ar fi fost văzut plângând, în afara biroului șerifului local. Acesta ar fi repetat: "De ce mi-aţi dat un pistol real? În viaţa mea nu am mai pus mâna pe un pistol cu gloanţe reale". Actorul în vârstă de 68 de ani este co-producător al filmului "Rust".

Cine era Halyna Hutchins, femeia ucisă

Potrivit site-ului ei personal, Halyna Hutchins era din Ucraina și a crescut într-o bază militară din Cercul Arctic. A studiat jurnalismul la Kiev și filmul în Los Angeles, fiind numită "stea în devenire" de revista American Cinematographer în 2019. 

A fost director de imagine pentru filmul de acțiune "Archenemy" (2020), regizat de Adam Egypt Mortimer. "Sunt atât de trist că am pierdut-o pe Halyna. Și atât de înfuriat că acest lucru se poate întâmpla pe un platou de filmare. Era un talent strălucit, absolut dedicată artei și filmului", a scris Adam Egypt Mortimer pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Alec Baldwin, în lacrimi după ce a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine: "De ce mi-aţi dat un pistol real?". Mărturii de la faţa locului