Antena Meniu Search
x

Video Alertă cu bomba în Varșovia. Bărbatul care s-a urcat pe monumentul Smolensk și a amenințat că se aruncă în aer s-a predat poliţiei

Alertă cu bomba în Varșovia. Poliţia a izolat sâmbătă Piaţa Pilsudski din centrul Varşoviei din cauza unei ameninţări cu bombă, potrivit unui martor al Reuters, incidentul având loc cu o zi înainte de alegerile legislative, cu miză mare, din acest stat membru al Uniunii Europene şi al NATO, vecin cu Ucraina şi unul dintre cei mai puternici susţinători ai săi. După câteva ore de negocieri, bărbatul s-a predat.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 16:23

Alertă cu bomba în Varșovia. Un bărbat s-a urcat pe monumentu l Smolensk și amenință că se aruncă în aer
Alertă cu bomba în Varșovia. Un bărbat s-a urcat pe monumentu l Smolensk și amenință că se aruncă în aer - X / @xedw

UPDATE 16:20 Bărbatul s-a predat poliţiei

Negociatorii poliţiei poloneze au convins în cele din urmă bărbatul să coboare de pe monument, a declarat un purtător de cuvânt, punând capăt unui incident în urma căruia o parte a capitalei a fost izolată câteva ore.

Postul privat de televiziune Polsat News a relatat că în jurul orei locale 13.30 (14.30, ora României) bărbatul s-a predat poliţiei. Imaginile filmate îl arată pe acesta coborând de pe monument, scoţându-şi jacheta şi plecând cu mâinile ridicate în aer.

Ştirea iniţială:

Pe acelaşi subiect

Imaginile postate pe X (fostul Twitter) cum are un rucsac în spate și ține în mână un obiect neidentificat. Zona adiacentă, Saxon Gardens, a fost închisă, iar operațiunile poliției sunt în desfășurare, potrivit comisarului adjunct Małgorzata Wersocka, de la Poliția din Varșovia, potrivit Reuters.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nimeni nu intră, e o bombă”, a declarat un ofițer de poliție aflat la fața locului unui reporter Reuters.

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că un bărbat a urcat pe monument.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Alertă cu bomba în Varșovia. Bărbatul care s-a urcat pe monumentul Smolensk și a amenințat că se aruncă în aer s-a predat poliţiei