Antena Meniu Search
x

Panică la Disneyland Paris, la zvonul unui atac armat. Mihai Jurca, martor la scenele de haos

O alertă a provocat o uriașă panică la Disneyland Paris. Mulțimea de oameni a fugit în urma zvonului că există un atacator înarmat. La scenele de haos a fost martor și Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo de la Observator.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 24.03.2019, 00:02

Panica s-a instalat la Disneyland Paris, în urma zvonului că este un atacator Vezi și

O alertă a provocat o uriașă panică la Disneyland Paris. Mulțimea de oameni a fugit în urma zvonului că există un atacator înarmat. La scenele de haos a fost martor și Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo de la Observator. Alerta s-a dovedit falsă, pornind de la zgomotele unui carusel care funcționa defectuos, iar oamenii au crezut că sunt focuri de armă.

Incidentul s-a înregistrat sâmbătă seară, la Disneyland Paris. Sute de oameni au fost văzuți fugind panicați.

Mulțimea s-a îndreptat spre ieșirea parcului de distracții sau spre restaurante și alte localuri, pentru a se adăposti.

”Am văzut câteva persoane care căzuseră”

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo de la Observator, se afla chiar la Disneyland, și a reușit să filmeze momentele de haos.

”Toată lumea a început să alerge în toate direcțiile. Am ajuns într-un restaurant. Cei de la intrare ne-au spus să rămânem aici. Ni s-a spus că aici am fi în siguranță. În orice caz, au început câteva persoane să alerge, iar apoi a pornit un tăvălug total. Toți au început să alerge și am văzut câteva persoane care căzuseră”, declară Mihai Jurca.

Haosul a fost declanșat în urma zvonului că un atacator înarmat este în Disneyland Paris. Unii martori au spus că au auzit și focuri de armă, dar autoritățile franceze nu au putut confirma.

Numeroase echipe de intervenție și forțe de poliție au fost trimise în zonă. Oamenii au fost sfătuiți să rămână în clădiri, până când trupele speciale verifică dacă este o situație gravă.

Un carusel care funcționa defectuos

În urma intervenției, polițiștii francezi au descoperit că a fost o alarmă falsă. Potrivit Franceinfo, totul a pornit de la un carusel care funcționa defectuos și care scotea zgomote ciudate. Vizitatorii parcului de distracții au crezut că sunt focuri de armă și au fugit, provocând panica uriașă.

Câteva persoane au fost ușor rănite în momentele de haos. Alerta de securitate a fost ridicată.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Panică la Disneyland Paris, la zvonul unui atac armat. Mihai Jurca, martor la scenele de haos