Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă maximă la Roma, după ce cadavrele a trei femei au fost găsite într-un cartier de lux. Poliţiştii iau în calcul şi posibilitatea unui criminal în serie

Este alertă maximă în Roma, după ce cadavrele a trei femei au fost găsite într-un cartier de lux. Anchetatorii nu exclud posibilitatea să aibă de a face cu un criminal în serie. Toate victimele au murit prin înjunghiere, informează Il Corriere della Sera.

de Monica Palade

la 18.11.2022 , 11:13

Joi dimineaţa, două chinezoaice au fost descoperite moarte într-o clădire din cartierul Prati, unul dintre cele mai cochete din Roma. Un vecin a dat alarma, după ce a zărit pe palier o femeie moartă. Chinezoaica de 40 de ani era goală şi avea răni la cap şi în abdomen. La sosirea poliţiştilor, acesţia au descoperit cadavrul celei de-a doua victime asiatice. Anchetatorii cred că femeile se prostituau.

Un al treilea cadavru găsit la o oră diferenţă

Cel de-al treilea cadavru a fost găsit o oră mai târziu într-un apartament din acelaşi cartier. Era vorba de o sud-americană de 65 de ani, despre care iniţial s-a crezut că este transsexual. Cele trei victime ar fi fost înjunghiate până la moarte, potrivit presei italiene, care vorbeşte chiar despre un posibil „ucigaș în serie” în capitala Italiei.

Articolul continuă după reclamă

Cu toate acestea, investigațiile sunt încă în desfășurare pentru a încerca să se afle dacă exită o legătură între moartea sud-americancei şi a celor două chinezoaice. Anchetatorii verifică şi apelurile telefonice ale victimelor pentru a afla dacă se cunoşteau. Şi despre cea de-a treia victimă, care a fost înjunghiată în abdomen, se crede că era prostituată.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Alertă maximă la Roma, după ce cadavrele a trei femei au fost găsite într-un cartier de lux. Poliţiştii iau în calcul şi posibilitatea unui criminal în serie