Antena Meniu Search
x

Șeful bandei de hoți români e cel care i-a tăiat urechea soției chirurgului italian, la Lanciano: "O bestie sângeroasă"

Alexandru Bogdan Colţeanu, ultimul român capturat de poliția italiană în cazul torturării unei familii de pensionari italieni, este cel care i-a tăiat urechea soției chirurgului, presa italiană numindu-l "o bestie sângeroasă".

Alexandru Bogdan Colţeanu, ultimul român capturat de poliția italiană în cazul torturării unei familii de pensionari italieni, este cel care i-a tăiat urechea soției chirurgului, presa italiană numindu-l "o bestie sângeroasă".

Jurnaliștii de la Il Messaggero scriu că sub aspectul inocent al lui Alexandru Colțeanu, considerat șeful bandei de hoți care i-a jefuit și torturat pe Carlo Martelli și Niva Bazzan, stă o "fiară" și "o bestie sângeroasă".

Alexandru Colteanu i-a taiat urechea femeii italiene, la Lanciano

"După trei ore de audieri, Alexandru părăsește secția de poliție. Slab, cu o zgârietură pe gât, confuz. Se ghemuiește în scaunul mașinii de poliție. Arată mic și de fapt are doar 23 de ani. Fața unui copil și expresie indiferentă. Pare inofensiv. Însă pentru poliție este o fiară. O bestie sângeroasă care timp de ore i-a torturat pe soții Martelli în vila lor din Lanciano", scriu jurnaliștii de la Il Messaggero despre Alexandru Bogdan Colţeanu.

Pe acelaşi subiect
Alexandru Colteanu i-a taiat urechea femeii italiene, la Lanciano

Potrivit sursei citate, românul de 26 de ani este cel mai violent dintre cei patru hoți reținuți în acest caz, el fiind cel care i-a tăiat urechea Nivei Bazzan.

Violent și șiret. A fost singurul care a reușit să fugă, ajungând la 400 de kilometri distanță de locul dramei familiei italiene.

Românul a reușit să se ascundă în Caserta, locul unde timp de zece ani s-au ascuns șefii clanului mafiot Casalesi și asasinii lor cei mai feroce, scrie publicația citată.

Însă, românul a fost dat de gol după ce ar fi încercat să amaneteze ceasul chirurgului Martelli, în speranța de a obține bani pentru a continua fuga. Informaţia a ajuns imediat la anchetatori, care au reușit să-l prindă.

Acum, cei patru români, care purtau cagule în timpul jafului, urmează să fie recunoscuți de victime.

Aurel Turlică, Cosmin Turlica și Aurel Rușeț sunt deja închiși în închisoarea Lanciano.

Cei trei romani care au torturat o familie italiana, la Lanciano

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Șeful bandei de hoți români e cel care i-a tăiat urechea soției chirurgului italian, la Lanciano: "O bestie sângeroasă"