Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Am crezut că este o glumă". A câştigat 90 de milioane de euro jucând un bilet de doar trei euro, în Italia

A dat lovitura cu un bilet de 3 euro. O persoană a câştigat 90 de milioane de euro, jucând un bilet la o tutungerie din Riva del Garda, Italia.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 12:01

"Am crezut că este o glumă". A câştigat 90 de milioane de euro jucând un bilet de doar trei euro, în Italia - Profimedia

"N-am idee cine ar putea fi. Avem clienți obișnuiți, dar și o mulțime de oameni în trecere. Sper să fie cineva care merită și care ne poate face un cadou frumos.", a declarat proprietarul magazinului, potrivit Fan Page.

"Am crezut că este o glumă"

“Am crezut că este o glumă. Este prima dată când ni se întâmplă asta și încă nu știm dacă vom face ceva pentru a sărbători această victorie incredibilă. Sunt foarte fericit, nu pot spune prea multe”.

Articolul continuă după reclamă

De fapt, magazinul este situat într-o zonă foarte aglomerată din Riva del Garda , un oraș de pe Lacul Garda, o destinație turistică pentru mulți turiști din Europa de Nord (în special Germania).

Numerele norocoase au fost 1-23-44-45-47-60. Wildcard 14. SuperStar 19.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri externe » "Am crezut că este o glumă". A câştigat 90 de milioane de euro jucând un bilet de doar trei euro, în Italia