Antena Meniu Search
x

Americanii, dezamăgiți de prima confruntare dintre Donald Trump și Joe Biden

Ca o bătaie cu mâncare în cantina şcolii. Aşa au descris cei mai mulţi americani dezbaterea dintre cei doi pretendenţi la funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Donald Trump şi Joe Biden nu s-au menajat deloc. S-au jignit, au ţipat unul la altul şi s-au întrerupt reciproc. Un haos total din care alegătorii nu au înţeles nimic. Americanii sunt atât de dezamăgiţi de această dezbatere, încât cer ca următoarele două confruntări să fie anulate.

de Redactia Observator

la 02.11.2020, 15:29

Vezi și
  • Donald Trump și Joe Biden se duelează pentru un mandat de președinte al Statelor Unite.

O oră şi jumătate de insulte, în care Donald Trump l-a întrerupt pe adversarul său de 73 de ori. Practic, nici unul, nici altul nu a reuşit să îşi ducă până la capăt nicio idee, deşi temele de discuţie erau extrem de importante pentru alegători. Felul cum a gestionat actualul preşedinte epidemia de coronavirus a fost tema care a aprins prima spiritele. 

De jigniri nu au scăpat nici familiile celor doi candidaţi. Donald Trump a spus despre fiul cel mare al lui Biden că a fost dat afară de la şcoală pentru că se droga şi l-a acuzat, din nou, pe adversarul său că este marioneta Chinei. 

Cum era de aşteptat, prestaţia celor doi a făcut deliciul comedianţilor. 

La final, concluzia a fost trasă de presa americană - Cea mai proastă dezbatere din istoria Statelor Unite. Şi ca haosul să fie complet, fiecare tabără îşi adjudecă victoria. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Americanii, dezamăgiți de prima confruntare dintre Donald Trump și Joe Biden