Antena Meniu Search
x

Analizele Papei Francisc după operaţia la colon sunt satisfăcătoare. Suveranul Pontif va conduce rugăciunea ''Îngerul Domnului'' de la fereastra spitalului

Papa Francisc, operat săptămâna trecută la colon, va conduce duminică rugăciunea “Îngerul Domnului” nu din Piaţa San Pietro, ci de la etajul 10 al spitalului în care este internat.

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 16:32

Analizele lui Papa Francisc după operaţia la colon sunt satisfăcătoare
Analizele lui Papa Francisc după operaţia la colon sunt satisfăcătoare - Profimedia Images

Ultimele analize de sânge făcute Suveranului Pontif sunt satisfăcătoare, a declarat Matteo Bruni, directorul Sălii de Presă a Sfântului Scaun, potrivit vaticannews.va. “Ziua Papei Francisc a fost liniştită, cu aşteptatul parcurs clinic. Analizele sângelui sunt satisfăcătoare şi urmează curele prescrise. A început să reia încetul cu încetul activitatea şi continuă să facă mişcare pe coridorul apartamentului din spital”, a spus Bruni.

În cursul după-amiezii de vineri, Papa a celebrat Sfânta Liturghie în capela privată a apartamentului din spital, iar în cursul serii a luat cina împreună cu cei care îi acordă asistenţă medicală în aceste zile de spitalizare.

După operaţia de trei ore la colon, realizată sub anestezie generală duminica trecută, medicii au decis o perioadă de spitalizare a Papei de vreo şapte zile. Duminică, el va recita rugăciunea ”Îngerul Domnului” nu din Piaţa Sfântul Petru, ci de la etajul 10 al Spitalului ”Agostino Gemelli” din Roma.

Papa Francisc avusese un ”episod de febră” după operația la colon

Papa Francisc prezentase ”un episod de febră” după operaţia de la colon, însă examenele medicale efectuate la spital ulterior nu au relevat nimic anormal, se arata într-un buletin de sănătate publicat de către cei de la Vatican. ”Papa Francisc a petrecut (miercuri) o zi liniştită, a mâncat şi s-a deplasat în mod autonom”, se arată atunci în buletin. De asemenea, el a făcut urări copiilor internaţi în acelaşi spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Analizele Papei Francisc după operaţia la colon sunt satisfăcătoare. Suveranul Pontif va conduce rugăciunea ''Îngerul Domnului'' de la fereastra spitalului