Antena Meniu Search
x

Declaraţii emoţionante despre Andrei: "Era cel mai bun om, iubea viaţa!"

Andrei Anghel a plecat de acasă cu gândul că o să cucerească lumea. Întreaga familie îi ţinea pumnii, iar pentru sora lui era cel mai ambiţios om de pe pământ

Vezi și

Andrei Anghel a plecat de acasă cu gândul că o să cucerească lumea. Întreaga familie îi ţinea pumnii, iar pentru sora lui era cel mai ambiţios om de pe pământ

Andrei şi-a trăit copilăria în ţara natală. Imediat după Revoluţie, părinţii au plecat cu el şi cu sora lui în Canada. Tatăl e înginer, mama asistentă medicală. N-au avut nimic împotrivă când fiul lor a decis să se întoarcă în România, ca să se înscrie la Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca. Bunica lui îl aştepta în ţară. În cei doi ani de şcoală, Andrei s-a apropiat de mulţi oameni, iar o colegă din acelaşi an i-a devenit iubită.

Studenţii au fost omagiaţi de cunoscuţi, rude şi colegi, chiar în incinta facultăţii. "Era foarte fericit şi iubea viaţa şi totul legat de ea. Voia să schimbe lumea. Voia să fie doctor", spune printre lacrimi sora lui.

Înainte să plece în ultima lui călătorie, Andrei şi-a sunat toată familia. Sora tânărului de 25 de ani încă mai crede că o să-i mai vadă zâmbetul. Tot timpul era optimist şi încerca să-i binedispună pe cei din jur. "Era poate cel mai bun om pe care l-am întâlnit vreodată! Putea să glumească despre orice, mai ales pe seama mea. Încă nu pot să cred că e adevărat. Sper că mă voi trezi din coşmar şi el va fi aici".

Studentul trebuia să ajungă în Australia, la un congres de cercetare ştiinţifică, pe tema bolnavilor de SIDA. Un eveniment important, care adună medici şi cercetători din toată lumea. Nimeni nu şi-a imaginat că avionul cu 298 de oameni la bord, o să se prăbuşească.

Pe pagina ei de Facebook, Olga a afişat o fotografie în care o tânără oferă o floare unor soldaţi cu armele îndreptate spre ea. Pe câmpul din Ucraina, asupra lor ar fi fost ţintite rachete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Declaraţii emoţionante despre Andrei: "Era cel mai bun om, iubea viaţa!"