Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ! Vor fi DEPORTĂRI în masă: “Vom da afară din ţară între 2 şi 3 milioane de oameni”. Se va contrui un zid ENORM, cu sârmă ghimpată (VIDEO)

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a anunţat într-un interviu televizat că „imediat” ce va ajunge la Casa Albă va iniţia proceduri pentru deportări în masă. Sunt vizaţi între două şi trei milioane de migranţi fără documente.

de Redactia Observator

la 14.11.2016 , 15:20

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a anunţat într-un interviu televizat că „imediat” ce va ajunge la Casa Albă va iniţia proceduri pentru deportări în masă. Sunt vizaţi între două şi trei milioane de migranţi fără documente.

Trump a ţinut astfel să confirme că îşi va pune în aplicare promisiunile din campania electorală, cele privind o politică dură faţă de imigraţie şi construirea unui zid la graniţa cu Mexicul.

“Ceea ce vom face este să îi prindem pe cei care sunt infractori, care au cazier penal, membrii bandelor, traficanţii de droguri. Sunt probabil două milioane, poate chiar trei milioane, îi vom scoate afară din ţară sau îi vom trimite la închisoare”, a declarat Trump într-un interviu pentru CBS.

Articolul continuă după reclamă

El a explicat că imediat după ce graniţa va fi „sigură”, Biroul de Imigraţie va evalua starea imigranţilor fără documete care au rămas în ţară.

Întrebat dacă intenţionează să ridice un zid la graniţa cu Mexicul, Trump a răspuns afirmativ. El a explicat că zidul, care se va întinde pe o distanţă de 1.900 de mile, nu va fi chiar atât de grandios cum a promis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Voi construi un zid - şi nimeni nu construieşte ziduri mai bine decât mine, credeţi-mă - şi voi construi tare ieftin. Voi zidi un perete enorm la graniţa noastră de sud, şi Mexicul va plăti pentru toate. Ţineţi minte vorba mea”, este declaraţia scandaloasă a noului preşedinte american.

“Vor există şi porţiuni cu sârmă ghimpată. Pentru anumite zone voi accepta sârmă ghimpată, dar în altele trebuie să fie un zid”, a menţionat Trump.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ! Vor fi DEPORTĂRI în masă: “Vom da afară din ţară între 2 şi 3 milioane de oameni”. Se va contrui un zid ENORM, cu sârmă ghimpată (VIDEO)