Antena Meniu Search
x

Anunţ important pentru românii din Italia! Un judecător din Modena a luat o decizie care vizează toţi cetăţenii europeni din Peninsulă

Anunţ important pentru românii din Italia. Astfel, şoferii care circulă la volanul unor maşini înmatriculate în alte ţări decât Italia, riscă amenzi uriaşe.

Anunţ important pentru românii din Italia. Astfel, şoferii care circulă la volanul unor maşini înmatriculate în alte ţări decât Italia, riscă amenzi între 84 şi 355 de euro.

Decizia a fost luată de judecătorul de pace din localitatea Pavullo nel Frignano, provincia Modena.

Sentinţa prin care s-a creat precedentul în sistemul juridic din Italia vizează un şofer român din Peninsulă care a fost amendat de carabinieri, după ce a fost prins la volanul unei maşini înmatriculate în România. Sentinţă care afectează toţi românii din Italia.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Voce di Napoli, vehiculul era înscris pe numele mamei lui, iar bărbatul avea un permis de conducere fals. 

Autoturismul a fost pus sub sechestru administrativ.

Românii din Italia riscă amenzi uriaşe

Urmare a deciziei judecătorului din Modena, s-a stabilit că şoferii care au rezidenţă în Italia, dar circulă cu maşini înscrise în alte ţări pot primi amenzi între 84 şi 355 de euro.

Presa din Peninsulă scrie că românii din Italia sau alţi cetăţeni europeni care locuiesc în Italia circulă cu maşini înmatriculate în Germania, Ungaria, Bulgaria, România sau alte ţări pentru a evita plata anumitor taxe şi impozite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Anunţ important pentru românii din Italia! Un judecător din Modena a luat o decizie care vizează toţi cetăţenii europeni din Peninsulă