Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Apariţie neaşteptată a Prinţesei de Wales. Kate și William au vizitat familiile celor 3 fetițe ucise de un adolescent de 17 ani în iulie

Apariţie neaşteptată a Prinţesei de Wales. Kate l-a însoţit pe William la Southport unde s-au întâlnit cu familiile îndoliate ale celor trei copii uciși într-un atac cu cuțitul în luna iulie.

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 09:15

Acesta a fost primul eveniment public oficial al Prinţesei de când și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. A declarat că şi-a dorit neapărat să participe pentru a-şi arăta sprijinul faţă de comunitatea locală.

Primul eveniment public oficial al Prinţesei

În timpul vizitei, cuplul regal s-a întâlnit cu agenții care au intervenit la locul oribilului atac. Descriindu-i drept „eroi”, Prințul William a recunoscut rolul lor crucial în a ajuta comunitatea să facă față tragediei.

Vezi și

Prințesa a vorbit cu echipajele de urgență, exprimându-și recunoștința pentru sprijinul acordat în cele mai negre zile ale orașului. Atacul din 29 iulie 2024 a provocat moartea a trei copii — Bebe King, 6 ani, Elsie Dot Stancombe, 7 ani și Alice Dasilva Aguiar, 9 ani. Alți zece, dintre care opt copii, au fost răniți. Suspectul, Axel Rudakubana, în vârstă de 17 ani, a fost arestat la fața locului și a fost acuzat de crimă și tentativă de omor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Ştiri externe » Apariţie neaşteptată a Prinţesei de Wales. Kate și William au vizitat familiile celor 3 fetițe ucise de un adolescent de 17 ani în iulie