Antena Meniu Search
x

Apple a lansat iPhone 12. Cum arată noua generaţie de modele

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii companiei Apple. A fost lansată a 12 a generaţie de telefoane. Cele patru modele disponibile în mai multe nuanţe au fost prezentate în cadrul unei ceremonii transmise online.

de Redactia Observator

la 14.10.2020, 15:06

Vezi și
  • Aparatele vin cu îmbunătăţiri, dar şi cu elemente noi.
  • Cumpărătorii nu vor mai primi în pachet niciun accesoriu.

Nici căşti, nici încărcător. Mult aşteptatul smartphone trebuia să fie lansat încă de luna trecută, dar din cauza pandemiei data a fost schimbată. Vârful de gamă costă in America 1.100 de dolari.

Noile smartphone-uri Apple dispun de tehnologia 5G. Nu este singura schimbare majoră venită la pachet cu iPhone 12. Telefoanele au un nou încărcător wireless, numit MagSafe, care foloseşte magneţi. Acesta nu vine însă la pachet cu aparatul, ci trebuie comandat separat. Cu toate acesta se poate folosi şi un încărcător cu mufă. 

iPhone 12 a revenit la ecranul OLED, utilizat şi la iPhone 5 şi iPhone X. Noile smartphone-uri se găsesc în patru variante: 12 mini, iPhone 12, iPhine 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max. Producătorii au introdus şi o nouă nuanţă. Este vorba despre un albastru închis. Cum era de aşteptat, noile aparate au şi îmbunătăţiri aduse camerei de fotografiat.

Preţul telefoanelor diferă în funcţie de model. Cel mai ieftin este iPhone 12 mini, care porneşte de la 700 de dolari. În schimb, iPhone Pro Max ajunge la o mie 400 de dolari. Precomenzile pentru telefoanele din gama de mijloc vor începe peste două zile şi vor fi disponibile pe 23 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Apple a lansat iPhone 12. Cum arată noua generaţie de modele