Antena Meniu Search
x

April Jones, fata de cinci ani disparuta de o jumatate de an, omorata langa casa

Dupa o jumatate de an de cautari, poplitistii britanici au aflat ce s-a intamplat cu April Jones, fata de 5 ani rapita din curtea casei sale. Oamenii legii au gasit in casa unui vecin, bucati din craniul copilei

Vezi și

Elicopterele care survolau zona, in cautarea fetei de cinci ani l-au surprins pe Mark Bridger cum isi plimba cainele, chiar a doua zi dupa disparitia fetei. In acelasi timp, pe hornul casei sale iesea fum. In semineul acela, politistii au gasit fragmente din craniul copilei.

April Jones a disparut in timp ce se juca cu un prieten in curtea casei sale. Parintii fetei au povestit ca ultima data cand au vazut-o pe copila a fost la 7 seara, cand i-au dat voie sa iasa din casa. 20 de minute mai tarziu, Coral Jones l-a trimis pe fratele lui April sa o aduca inapoi. Acesta s-a intors in casa intr-o stare isterica spunand ca April a fost vazuta urcand cu un barbat intr-o masina.

O camera de supraveghere din zona a surprins masina vecinului lor, Mark Bridger, care trecea pe acolo chiar in momentul disparitiei. Cu toate astea, mama copilei nu intelege de ce ar face vecinul sau una ca asta.

Mark Bridger a declarat ca a lovit fetita cu masina pe o strada din apropierea casei acesteia, dar ca nu-si aminteste daca a luat-o cu el, deoarece se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » April Jones, fata de cinci ani disparuta de o jumatate de an, omorata langa casa