Antena Meniu Search
x

''Ar fi trebuit să mă omoare pe mine în schimb.'' Tatăl atacatorului din Texas le cere scuze familiilor îndurerate

Tatăl tânărului din Texas care a masacrat 19 copii și doi profesori la școala elementară Robb și-a cerut scuze în numele fiului său și a spus că adolescentul ar fi trebuit să-l ucidă pe el în schimb. 

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 12:35

- Profimedia Images

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, Salvador Ramos, a vorbit despre fiul său, tot Salvador, într-un interviu pentru Daily Beast. Acesta a spus că îi pare ''rău [pentru] ceea ce a făcut fiul meu''. ''Nu m-am așteptat niciodată ca fiul meu să facă așa ceva. Ar fi trebuit să mă omoare pe mine în schimb, în loc să facă așa ceva cuiva.'' Tatăl a declarat că nu a mai fost în viața fiului său în ultimul timp din cauza slujbei sale departe de Uvalde.

Tatăl a ţinut să adauge că a fost, de asemenea, departe de fiul său din cauza pandemiei, deoarece nu a vrut să-și expună propria mamă – care suferă de cancer – la virus. Restricțiile legate de COVID-19 au tensionat relația celor doi, fiul său refuzând să vorbească cu el. Cei doi nu s-au mai văzut de atunci, a spus el.

În ciuda morților și a durerilor pe care le-a provocat fiul său, Ramos a susținut că tânărul ''a fost o persoană bună''. ''Era o persoană tăcută, nu a deranjat pe nimeni. Oamenii îl deranjau pe el mereu'', a adăugat bărbatul. Acesta a specificat că fiul său a abandonat liceul pentru că a fost agresat din cauza hainelor sale. Prietenii și rudele au spus că Ramos a fost hărțuit pe tot parcursul școlii gimnaziale și liceului din cauza unui impediment de vorbire - se bâlbâia. 

De asemenea, tânărul de 18 ani ar fi avut o relație instabilă cu mama sa, Adriana Reyes , care s-ar fi luptat cu consumul de droguri și și-a dat afară fiul cu probleme din casă.  Ea a negat că au avut o astfel de relație, în ciuda faptului că bunicul lui Ramos a spus pentru ABC News că adolescentul locuiește cu el și cu soția lui pentru că nu se înţelegea deloc cu mama lui, notează New York Post

Pe acelaşi subiect

19 copii nevinovaţi şi-au pierdut viaţa în urma atacului din Texas

19 copii au fost uciși marți și doi dintre profesorii lor, după ce un tânăr înarmat de 18 ani, Salvador Ramos, a deschis focul în interiorul şcolii. Cumpărase pușca legal cu o săptămână înainte, la scurt timp după ce a avut vârsta necesară.

Tânărul nu avea antecedente penale sau boli psihice cunoscute, dar a fost descris de prieteni, familie și colegi ca fiind un băiat singuratic, care abandonase școala, care a fost agresat și care la rândul lui era agresiv.

Salvador Ramos, de 18 ani, a publicat succesiv un mesaj, avertizând că va deschide focul asupra bunicii sale, apoi altul în care preciza că a făcut-o. "Al treilea mesaj, fără îndoială cu mai puţin de 15 minute înainte de a sosi la şcoală, spunea: Voi deschide focul într-o şcoală primară'', a precizat guvernatorul într-o conferinţă de presă. Se pare că respectivele ameninţări au fost depistate abia după comiterea masacrului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ''Ar fi trebuit să mă omoare pe mine în schimb.'' Tatăl atacatorului din Texas le cere scuze familiilor îndurerate