Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Ar fi un cadou grozav de Crăciun". Donald Trump şi-a lansat colecţia de NFT-uri: cât costă un cartonaş

Donald Trump, fostul președinte SUA, a lansat o colecție de NFT-uri care îl înfățișează sub diferite forme, inclusiv super-erou, astronaut și șofer NASCAR.

de Redactia Observator

la 16.12.2022 , 09:49

Aceste cartonașe în ediție limitată prezintă arta uimitoare a vieții și carierei mele!”, a scris fostul președinte. Luna trecută, Donald Trump și-a lansat a treia candidatură pentru Casa Albă. El a dat naștere mai multor speculații în această săptămână după ce a spus că va face un „anunț major”. Unii comentatori se așteptau ca el să numească un potențial candidat pentru campania lui prezidențială, potrivit BBC.

În schimb, Trump a postat un videoclip promoțional pe platforma sa de socializare, Truth Social. Clipul a prezentat o versiune animată a fostului președinte în fața Turnului Trump din New York, care își smulge cămașa pentru a dezvălui un costum de super-erou împodobit cu litera T în timp ce raze X îi ies din ochi. Mai târziu, în Truth Social,Trump a spus că NFT-urile sunt „ca un cartonaș de baseball, dar sperăm că mult mai incitante”.

NFT-urile costă 99 de dolari fiecare

Articolul continuă după reclamă

El a adăugat că aceste NFT-uri, care costă 99 de dolari fiecare, „ar fi un cadou grozav de Crăciun”. Cumpărătorii vor participa și la o tombolă, cu șansa de a câștiga premii, inclusiv o cină de gală sau un joc de golf cu fostul președinte. Într-un mesaj ironic la adresa lui Trump, președintele american Joe Biden a postat pe Twitter că a avut şi el „și niște ANUNȚURI MAJORE în ultimele două săptămâni”.

El a spus că aceasta include reducerea inflației și semnarea unui proiect de lege de protecție a căsătoriei între persoanele de același sex. Alții au speculat că vânzarea de NFT a fost pentru a ajuta la finanțarea proceselor în care este implicat Trump. Fondurile nu ar fi puse în campania lui prezidențială, potrivit site-ului NFT-urilor.

Aceste carduri de NFT nu sunt politice și nu au nimic de-a face cu vreo campanie politică. NFT INT LLC nu este deținută, administrată sau controlată de Donald J. Trump, The Trump Organization, CIC Digital LLC sau de oricare dintre principalii sau afiliații acestora”, a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » "Ar fi un cadou grozav de Crăciun". Donald Trump şi-a lansat colecţia de NFT-uri: cât costă un cartonaş