Antena Meniu Search
x

Arestări după răfuiala sângeroasă dintre două clanuri din România, în orașul britanic Luton

Răfuială între două grupuri de romi în Anglia. S-au dus lupte de stradă, în oraşul Luton. Imaginile postate pe un grup creat de comunitatea de români.

Vezi și

Răfuială între două grupuri de romi în Anglia. S-au dus lupte de stradă, în oraşul Luton. Imaginile postate pe un grup creat de comunitatea de români din Marea Britanie arată cum unul dintre protagoniştii scandalului încearcă să treacă cu maşina peste rivalii săi. În cele din urmă, bărbatul ar fi fost scos din autoturism şi snopit în bătaie

Două clanuri de romi s-au încăierat în plină stradă în Luton. Înconjurat de un grup de oameni, individul din maşina gri a lovit mai întâi autoturismul unuia dintre rivali. Furios, a încercat apoi să dea chiar peste cei care se ascundeau pe strada întunecată. Urletele şi zarva creată au provocat teamă în cartier.

Tabăra atacată a primit întăriri - mai multe persoane au venit să îşi sprijine apropiaţii aflaţi sub asediu.

La un moment dat, unul dintre ei l-a atacat pe şoferul din maşină cu o bicicletă. Un adevărat război s-a încins sub privirile localnicilor care nu au avut curaj să intervină.

”Am văzut, noaptea trecută, cum o familie de români se lupta cu acest şofer, de asemenea, român. Au reuşit să îl scoată din maşină şi l-au snopit în bătaie. Poliţia a intervenit şi a arestat pe cineva. Bărbatul rănit era, însă, inconştient. Sângera şi a fost luat de ambulanţă”, a scris un localnic, martor la incident, pe Facebook.

Nu este primul incident de acest fel. În noiembrie anul trecut, un român a fost bătut crunt tot într-o răfuială dintre clanuri, în aceeaşi zonă. Poliţia britanică nu a făcut comentarii pe marginea acestor incidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Arestări după răfuiala sângeroasă dintre două clanuri din România, în orașul britanic Luton