Antena Meniu Search
x

Armata ucraineană anunţă că a ucis un alt ofiţer superior rus: "S-a pierdut în timpul antrenamentelor"

Armata ucraineană anunţă că a ucis un alt comandant rus. Ar fi vorba despre Viaceslav Savinov, locotenent colonel şi şef adjunct al unui departament din cadrul forţelor armate ruseşti, precum şi comandant al serviciului de recunoaştere al trupelor de artilerie din cadrul Armatei a 49-a.

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 17:11

Armata ucraineană anunţă că a ucis un alt ofiţer superior rus: "S-a pierdut în timpul antrenamentelor"
- Captura Twitter

Anunţul a fost făcut de Anatoli Stefan, pe contul său de Twitter. Stefan, ofiţer în cadrul armatei ucrainene, este cel care a anunţat în trecut lichidarea şi altor înalţi ofiţeri ai armatei ruse. Stefan anunţă că Viaceslav Savinov "s-a pierdut în timpul antrenamentelor", dar s-a întors acasă într-un mod "corect". Referinţă este la faptul că numeroşi soldaţi ruşi, capturaţi de-a lungul războiului, au spus că nu ştiau că i-au parte la un război, ci doar la "exerciţii militare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Armata rusă şi-ar fi schimbat între timp şeful operaţional din Ucraina. Generalul Alexander Dvornikov, care a participat la acţiunile armatei ruse din Siria, ar fi noul comandant al întregii operaţiuni din Ucraina, notează presa internaţională. Potrivit BBC, până la această numire, trupele ruseşti din Ucraina erau comandate regional şi individual, neexistând o comandă unică. "Acel comandant are multă experiență în operațiunile rusești din Siria. Așa că ne așteptăm ca această comandă și controlul general să se îmbunătățească", a declarat un oficial pentru BBC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Armata ucraineană anunţă că a ucis un alt ofiţer superior rus: "S-a pierdut în timpul antrenamentelor"