Antena Meniu Search
x

Artistă ajunsă pe străzi, surprinsă cântând cu o voce divină în metroul din Los Angeles (Video)

Emily Zamourka, o artistă de 52 de ani, originară din Rusia, a devenit vedetă peste noapte în Statele Unite, după ce a fost surprinsă cântând cu o voce divină într-o staţie de metrou din Los Angeles.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.10.2019, 18:21

Artista de origine rusă este de 24 de ani în Statele Unite
Emily a rămas fără casă şi i-a fost furată vioara cu care făcea bani - Daily Mail

Emily Zamourka, o artistă de 52 de ani, originară din Rusia, a devenit vedetă peste noapte în Statele Unite, după ce a fost surprinsă cântând cu o voce divină într-o staţie de metrou din Los Angeles.

Emily a fost surprinsă cântând de un poliţist staţionat în zona respectivă. Când a auzit vocea minunată a artistei, poliţistul a scos telefonul şi a surprins momentul de virtuozitate.

Artista din Los Angeles, filmat în timp ce cânta cu o voce divină într-o staţie de metrou

Conform Daily Mail, clipul a fost postat pe pagina de Twitter a departamentului de poliţie din Los Angeles şi a devenit viral.

Ulterior, artista a fost identificată şi s-a aflat trista poveste din spatele vocii divine.

Ajunsă în Statele Unite când avea 28 de ani, Emily obişnuia să-şi câştige existenţa cântând la vioară şi predând lecţii copiilor.

Din păcate, în urma cu ceva timp, afectată de grave probleme medicale, a avut de plătit o factură uriaşă de spitalizare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lovitura a fost urmată de alta şi mai dură. I-a fost furată vioara cu care îşi câştiga existenţa şi care era cel mai de preţ lucru al ei, fiind estimată la 10.000 de dolari.

Cu datorii uriaşe şi ajunsă în imposibilitatea de a mai câştiga bani, artista şi-a pierdut casa şi a ajuns pe străzi.

Acum, mai mulţi oameni de bani au decis să se mobilizeze pentru a readuce bucuria în viaţa artistei de 52 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Artistă ajunsă pe străzi, surprinsă cântând cu o voce divină în metroul din Los Angeles (Video)