Antena Meniu Search
x

Un asistent de 34 ani, în formă și activ, a murit răpus de noul coronavirus în Marea Britanie

Un asistent medical de la Clinica de Cercetare a Spitalului St. George din Londra, Marea Britanie, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Tânărul, în vârstă de 34 de ani, era activ și în formă, anunță Daily Mail.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.04.2020, 16:30

Ken Lambatan
Ken Lambatan a dezvoltat o patologie extrem de gravă ca urmare a infecției cu SARS-CoV-2 - Twitter via Daily Mail
  • Ken Lambatan a dezvoltat complicații fatale
  • Minut de reculegere în Regatul Unit, pentru personalul medical răpus de Covid-19

Ken Lambatan lucra la secția de cardiologie a unității medicale atunci când a dezvoltat complicații severe ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2.

"Prietenul surorii mele Ken Lambatan, asistent de cercetare la Spitalul St. George, a murit astăzi. Avea doar 34 de ani, era în formă și activ. A dezvoltat o hipercoagulare. Familia este într-o durere imensă. Vă rog să îl onorați stând acasă", a scris o femeie pe Twitter.

Moartea tânărului a fost anunțată cu scurt timp înainte ca națiunea britanică să păstreze un minut de reculegere în memoria personalului medical răpus în lupta cu Covid-19, informează Daily Mail.

Directorul unității medicale, Jacqueline Totterdell, și profesorul Jenny Higham, l-au descris pe Ken drept "foarte popular cu echipa" și "o adevărată bijuterie", precizând că era apreciat atât între pacienți, cât și între colegi.

Peste 90 de angajați din rețeaua medicală britanică au decedat ca urmare a complicațiilor provocate de SARS-CoV-2. La nivelul întregii țări peste 24.000 de pacienți au murit până la ora transmiterii acestei știri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Evitaţi să faceţi plajă între orele 11:00 - 17:00, aşa cum recomandă medicii?
Observator » Stiri externe » Un asistent de 34 ani, în formă și activ, a murit răpus de noul coronavirus în Marea Britanie