Antena Meniu Search
x

Video Atac armat în Mexic. Cel puţin 12 tineri morţi, după ce mai mulţi indivizi au deschis focul în timpul unei petreceri tradiţionale

Cel puţin 12 tineri au fost ucişi ieri, în urma unui atac armat, ce a avut loc la o petrecere în Mexic. Masacrul a avut loc în orașul Salvatierra, chiar în zorii zilei. Nişte necunoscuţi ar fi deschis focul asupra petrecăreţilor care participau la posada, o petrecere tradiţională organizată înainte de Crăciun. 

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 08:46

Vezi și

Cel puțin 12 persoane au fost ucise duminică, într-un atac armat în timpul unei petreceri în orașul Salvatierra din statul Guanajuato, în centrul Mexicului.

"Până în prezent, 12 persoane au murit", a anunțat pe X procuratura din Guanajuato, potrivit Mediafax.

Atacul a avut loc în zori în orașul Salvatierra. Un grup înarmat a deschis focul asupra petrecăreților care participau la posada, o petrecere tradițională mexicană organizată în zilele premergătoare Crăciunului, potrivit presei locale.

Un martor a declarat că şase persoane înarmate cu puşti s-ar fi infiltrat în localul unde se ţinea petrecerea. Când au fost întrebaţi cine sunt, au început să tragă şi să semene moarte. La eveniment ar fi participat aproximativ 100 de persoane. 

Guanajuato, unde se află un număr semnificativ de fabrici de automobile și de produse aeronautice, a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai violente state din țară, pe fondul confruntărilor dintre puternicele grupuri de traficanți de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Atac armat în Mexic. Cel puţin 12 tineri morţi, după ce mai mulţi indivizi au deschis focul în timpul unei petreceri tradiţionale