Antena Meniu Search
x

Atac armat la o biserică din Alabama. Două persoane au fost ucise, un bărbat a fost arestat

Două persoane au fost ucise, joi, într-un atac armat, la o întâlnire a unui mic grup la o biserică dintr-o suburbie din Birmingham, Alabama, a anunţat Poliţia, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 09:34

Imagine de la faţa locului
Atac armat la o biserică din Alabama - CNN

Atacul armat a avut loc în Vestavia Hills, o suburbie aflată la circa şase mile de Birmingham. O persoană a fost transportată la spital de urgenţă şi primeşte îngrijiri medicale pentru rănile suferite în timpul atacului. Potrivit calendarului bisericii, la ora la care a avut loc atacul armat era programat un eveniment, dar din briefingul de presă nu a reieşit clar dacă atacul s-a întâmplat acolo.

Presupusul atacator a fost arestat

Un suspect, care nu a fost identificat, este în custodia autorităţilor, a declarat căpitanul Shane Ware de la Poliţia din Vestavia Hills, relatează news.ro. El a spus că focuri de armă au fost anunţate în cursul serii, la Biserica Episcopală St. Stephens.

Poliţiştii au făcut apel la populaţie pentru a oferi informaţii şi pentru a contacta ofiţerii în cazul în care au văzut ce s-a întâmplat la momentul respectiv sau au detalii care pot ajuta în anchetă.

Guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey, a transmis condoleanţe familiilor celor două victime şi a condamnat acţiunea sângeroasă asupra oamenilor nevinovaţi. "Mă bucur să aud că agresorul este în custodie", a spus Ivey. "Acest lucru nu ar trebui să se întâmple nicidată - într-o biserică, într-un magazin, în oraş sau oriunde. Continuăm să monitorizăm îndeaproape situaţia", a arătat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atac armat la o biserică din Alabama. Două persoane au fost ucise, un bărbat a fost arestat