Antena Meniu Search
x

Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles: trei persoane au fost rănite, agresorul a fost arestat

Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles. Agresorul a fost arestat, după ce mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la fața locului. 

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 21:54

Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles
Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles - Profimedia

UPDATE: Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav, într-un atac cu cuţitul luni seara într-o staţie de metrou în centrul Bruxellesului, potrivit unui nou bilanţ al poliţiei belgiene, care l-a reţinut pe atacator.

Un atac cu cuţitul a avut loc luni seara într-o staţie de metrou în Bruxelles, echipele de intervenţie fiind deja prezente la faţa locului, relatează Reuters şi Le Soir. Agresorul a fost arestat de poliţie, a anunţat Wafaa Hammich, purtătoarea de cuvânt a primarului Bruxellesului, Philippe Close. Poliţia federală a confirmat că o persoană a fost rănită, fără a putea preciza deocamdată circumstanţele, relatează Agerpres.

Societatea de transporturi Stib a anunţat pe contul său Twitter că liniile de metrou 1 şi 5 sunt perturbate. Linii de autobuze au fost instituite între Arts-Loi, Merode şi Montgomery. Traficul este în continuare întrerupt în unele sectoare ale metroului din capitala belgiană la ordinul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles: trei persoane au fost rănite, agresorul a fost arestat