Antena Meniu Search
x

Atac cu drone în apropiere de Aeroportul din Abu Dhabi. Sunt cel puțin trei morți și mai mulți răniți

Cel puţin trei persoane au murit, iar altele au fost rănite în urma unui atac cu drone lansat de insurgenţii huthi din Yemen în apropierea Aeroportului din Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 14:55

Atac cu drone asupra Aeroportului din Abu Dhabi. Sunt cel puțin trei morți și mai mulți răniți
Atac cu drone asupra Aeroportului din Abu Dhabi. Sunt cel puțin trei morți și mai mulți răniți - Profimedia Images

Poliția din Abu Dhabi a transmis, într-o declarație, că trei camioane cisternă care transportau combustibil au explodat în zona Mussafah a emiratului, după ce au luat foc, investigațiile preliminare indicând un atac cu dronă. Un pakistanez și doi indieni au fost uciși, iar alte șase persoane au fost rănite, a declarat agenția oficială de știri a Emiratelor Arabe Unite WAM, scrie CNN.

Rebelii Houthi din Yemen, susținuți de Iran, au declarat că vor face în curând o declarație despre „o operațiune militară specială care a fost efectuată în inima Emiratelor Arabe Unite”, a declarat luni postul de televiziune Al Masirah, deținut de Houthi.

Atacurile mortale sunt extrem de rare în Emiratele Arabe Unite.

Un jurnalist CNN a auzit două explozii, urmate de un nor negru de fum care se ridica din direcția aeroportului. CNN a văzut, de asemenea, un avion de luptă, probabil aparținând Emiratelor Arabe Unite, înconjurând zona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Atac cu drone în apropiere de Aeroportul din Abu Dhabi. Sunt cel puțin trei morți și mai mulți răniți