Antena Meniu Search
x

Atentat Boston : Mama presupusilor autori sustine ca FBI ii supraveghea de ani de zile pe fiii sai si ca totul este o inscenare

Zubeidat Tarnaeva, mama celor doi suspecti ai atentatelor de la Boston, a declarat ca a fost contactata de FBI in urma cu cativa, negand implicarea fiilor sai in atentate si afirmand ca totul este o inscenare

“Agentii FBI supravegheau si stiu pentru ca am discutat cu ei. Au venit la noi acasa de doua sau de trei ori”, a declarat Tarnaeva.

“Fiul meu, Tamerlan, imi spunea ca agentii vorbeau si cu el. O data m-au sunat pe mine pentru a-mi cere numarul lui”, a mai precizat femeia.

“Cand agentul m-a sunat, acesta mi-a spus : «am vorbit cu fiul dumneavoastra si mi-am dat seama ca este un baiat foarte bun si foarte inteligent»", a continuat mama celor doi.

Totodata, Zubeidat Tarnaeva a declarat ca cei doi frati se iubeau foarte mult si ca ceea ce spunea Tamerlan era lege pentru fratele sau,Dzhokhar.

“I-am crescut in spiritul acesta : fratele mai mic trebuia sa-l asculte in tot pe cel mai mare. E una din legile islamismului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Atentat Boston : Mama presupusilor autori sustine ca FBI ii supraveghea de ani de zile pe fiii sai si ca totul este o inscenare