Antena Meniu Search
x

ATENTATE sângeroase în Afganistan: Cel puţin 24 de persoane au murit şi 70 au fost rănite la Kabul (VIDEO)

Cel puţin 24 de persoane au murit şi zeci au fost rănite, după un dublu atentat comis, marţi, de un kamikaze şi o maşină-capcană, împotriva unor birouri anexe ale Parlamentului afgan din Kabul.

Cel puţin 24 de persoane au murit şi 70 au fost rănite, după un dublu atentat comis, marţi, de un kamikaze şi o maşină-capcană, împotriva unor birouri anexe ale Parlamentului afgan din Kabul.

”Acest bilanţ este susceptibil să crească, deoarece unii răniţi sunt în stare critică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, în timp ce ambulanţe şi vehicule de pompieri continuau să vină la faţa locului.

În cadrul serviciilor de securitate, un oficial de rang înalt a evocat ”zeci de victime”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Talibanii au revendicat rapid această operaţiune, într-un mesaj postat pe Twitter, în care dau asigurări că au vizat ”NDS-ul”, serviciile de informaţii afgane, pe care le acuză că au birouri în clădire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ATENTATE sângeroase în Afganistan: Cel puţin 24 de persoane au murit şi 70 au fost rănite la Kabul (VIDEO)