Antena Meniu Search
x

ATENTATELE DIN BOSTON: FBI ar fi ratat indicii importante in cazul Tarnaev din cauza unei greseli de ortografie

Numele lui Tamerlan Tarnaev i-a cam bagat in ceata de cei de la serviciile de informatii. Mai exact, un senator american a precizat ca FBI ar fi putut rata indicii importante din cauza unei greseli de ortografie

Republicanul Lindsey Grahan, unul dintre cei mai vocali senatori americani pe acest subiect, a declarat ca un adjunct al Politiei Federale i-a facut precizari importante. Printre acestea, ar fi faptul ca autoritatile ruse i-au avertizat pe americani ca Tamerlan Tarnaev "s-a radicalizat" si ca are intentia sa se alature unor grupuri clandestine. Asadar, FBI a cerut informatii suplimentare asupra tanarului, dar “rusii n-au mai raspuns niciodata”, a mai explicat Graham.

Mai mult decat atat, suspectul s-a putut deplasa in Rusia fara a fi detectat si asta pentru ca “s-a facut o greseala o scriere”. "Nu stim daca el insusi si-a scris gresit numele" sau greseala se datoreaza companiei aeriene, a mai subliniat republicanul.

Tamerlan Tarnaev este considerat principalul vinovat pentru atentatele din Boston, din 15 aprilie. Acesta a murit, in noaptea de joi spre vineri, intr-un schimb de focuri cu fortele de ordine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ATENTATELE DIN BOSTON: FBI ar fi ratat indicii importante in cazul Tarnaev din cauza unei greseli de ortografie